Tapetit omalla designilla

Valokuvatapetti omasta kuvasta on näyttävä ratkaisu silloin, kun halutaan jotain persoonallista ilmettä huoneeseen. Meiltä saat tilattua erilaisilla liimoilla varustettuja tapetteja sekä liisteröitäviä tapetteja.  


Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Halutessasi lataa ja lähetä aineisto tästä. Voit myös lähettää aineiston myöhemmin esim. sähköpostilla. Tarkistathan ennen lataamista, että aineisto on valmistettu aineisto-ohjeidemme mukaisesti.

(Isoin sallittu tiedostokoko: 100 Mt)

Määrä
Aineisto-ohjeet

Kuvaus

Valikoimistamme löytyy runsaasti erilaisia liimapintaisia tapetteja kohteesta riippuen. Tärkeää on tietää liimattavan pinnan materiaali, jotta osaamme suositella juuri oikeaa materiaalia. Tapetin kiinnitys käy ilman liisteriä ja asennus on varsinkin tasaisiin pintoihin erittäin helppoa. Epätasaisiin pintoihin suosittelemme asentajan apua. Printattava kuva on oltava hyvälaatuinen, jotta se toimii suurkuvana. 

Liisteröitäviä tapetteja meiltä löytyy pinnassa tuntuvalla struktuurilla sekä tasaisella pinnalla. Näihinkin tapetteihin voidaan printata mikä tahansa hyvälaatuinen kuva ja laadukkaat vuodat on helppo asentaa seinään liisterin avulla.