Magneettimainokset

Laadukkaat magneettimainokset ovat helppo ja edullinen tapa mainostaa yritystäsi. Erinomainen esimerkiksi auton oveen tai muuttuviin mainoskampanjoihin!


Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Halutessasi lataa ja lähetä aineisto tästä. Voit myös lähettää aineiston myöhemmin esim. sähköpostilla. Tarkistathan ennen lataamista, että aineisto on valmistettu aineisto-ohjeidemme mukaisesti.

(Isoin sallittu tiedostokoko: 100 Mt)

Määrä
Aineisto-ohjeet

Kuvaus

Magneettimatto on helppo kiinnittää ja poistaa. Se kiinnittyy magneetin avulla metallipintoihin uudestaan ja uudestaan. Huom. magneettimatto kiinnittyy vain metalliin, joten kannattaa tarkistaa ovatko esim. auton ovet täysin metalliset vai käytetäänkö ovissa myös alumiinia. Magneettimatto ei myöskään kiinnity auton pokkauksiin / muihin muotoihin, vain suoriin pintoihin.

Magneettimatosta tehtyjä mainoksia voi myös laittaa jääkaappien oviin, metallisiin hyllyihin yms. Saatavilla myös heijastavalla liikennemerkkikalvolla.

Magneettimatot saa myös muotoonleikattuina mihin muotoon tahansa. Magneettimatto on täysin säänkestävä ja tulostusjälki on erinomainen. Magneetin koko maksimissaan 100 x 300 cm.

Katso tästä magneetin käyttöohje.