Lomakkeet

Tarvitsetko itsejäljentäviä lomakkeita, jotka jäljentävät päällimmäiseen lomakkeeseen kirjoitetun tekstin alapuolella oleviin papereihin?

Kuittausta vaativien asiakirjojen kohdalla jäljentävä lomake on loistava ratkaisu, joka nopeuttaa toimintaa ja varmistaa, että tiedot ovat yhtenäisiä kaikissa lomakkeissa. Itsejäljentäviä lomakkeita käytetään esim. laskuissa, rahtikirjoissa, lähetteissä, saatteissa, kuiteissa sekä asuntojen osto- ja myyntisopimuksissa. 


Pyydä tarjous tästä tuotteesta

Halutessasi lataa ja lähetä aineisto tästä. Voit myös lähettää aineiston myöhemmin esim. sähköpostilla. Tarkistathan ennen lataamista, että aineisto on valmistettu aineisto-ohjeidemme mukaisesti.

(Isoin sallittu tiedostokoko: 100 Mt)

Määrä
Aineisto-ohjeet

Kuvaus

Yhdessä setissä voi olla eri määrä jäljentäviä osia: 1-, 2-, 3- ja 4-osaiset lomakkeet ovat yleisimmin käytettyjä. Yleensä itsejäljentävät liimataan irtonaisiksi seteiksi ylhäältä. Toinen vaihtoehto on liimata kaikki setit sopivan paksuisiksi lehtiöksi eli blokeiksi, jolloin täytyy käyttää suojakartonkia settien välissä, tai vaihtoehtoisesti liimataan yliheittokansi, josta saa käännettyä kartonkiläpän setin väliin kirjoittamisen ajaksi, mikä estää jäljentymisen alla oleviin setteihin.