Roll-upit

Roll-up mainostelineet välittävät viestisi näkyvästi myymälöissä, messuilla ja tapahtumissa. Roll-up -telineet ovat helposti pystytettäviä, vaivattomasti kuljetettavia ja ne sopivat niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Laadukkaiden materiaalien ja painojäljen ansiosta roll-up pysyy siistinä ja ehjänä tapahtumasta toiseen.

Monissa telineissä kuvavuodan voi vaihtaa nopeasti ja helposti itse, mikä on kätevää etenkin kun haluaa kierrättää mainostelineessä erilaisia kuvia. Kaikkiin myymiimme roll-up telineisiin pystyy vaihtamaan kuvavuodan myöhemmin.

Roll-upin rakenne on hyvin yksinkertainen. Roll-upin runko seisoo lattialla ja kuvavuota on kiinnitetty runkoon. Kuvavuota liikkuu ylös ja alas sitä vedettäessä. Kuva jää ylös, kun taakse kiinnitetään mukana oleva keppi tukijalaksi.

Kuljetuksen ajaksi kuvavuota lasketaan alas ja koneisto työnnetään kankaiseen kuljetuskassiin.
Kuvavuodan materiaaleina on pvc-vinyyli, polyester-kangas tai laminoitu kuvavuota. Kaikki kuvavuodat ovat paloluokiteltuja.

Roll-uppeja löytyy monia eri kokoja; leveydet ovat 85, 100, 115, 120, 145, 150, 200, 250 ja jopa 300 cm.
Korkeuksia on esim. 200, 215, 218, 220, 250 cm tai myös säädettävällä kepillä, jolloin korkeuden voi itse säätää välille 160-225 cm.

Roll-up -valikoimastamme löydät tarpeisiisi sopivat ratkaisut. Muista myös roll-up -valaisimet!

Kysy tarjous